Oproep informatiebijeenkomst en debat !


17 september: informatiebijeenkomst, 30 september: debat collectiegebouw

De Vrienden van Het Park attendeert u graag op een tweetal bijeenkomsten over het collectiegebouw die binnenkort worden gehouden.

Steek uw mening niet onder stoelen of banken en kom massaal op 17 september naar de informatiebijeenkomst in museum Boijmans van Beuningen en het debat over het collectiegebouw op 30 september in Arminius.

Nu is het tijd om het tij te keren en de lokale politiek te overtuigen om met betere plannen te komen en het Museumpark te vrijwaren van een gebouw van meer dan 15.000m2

De informatiebijeenkomst in Museum Boijmans Van Beuningen, vindt plaats op woensdag 17 september om 20.00 uur. Adres: Museumpark 18-20 (entree via hoofdingang).

U kunt zich aanmelden onder vermelding van uw naam en adres tot en met 15 september via: collectiegebouw@rotterdam.nl of via Meike van der Poel, communicatieadviseur gemeente Rotterdam, tel. 06-10906885.

Het debat in Arminius vindt plaats op dinsdag 30 september om 20.00 uur. Adres: Museumpark 3. Entree € 5 | studenten en Rotterdampas € 2,50

Tijdens deze avond die wordt georganiseerd door DRAAD (een samenwerking van LOKAAL en Arminius), wordt ook bekend gemaakt wie de beste politicus van Rotterdam 2014 is.

Meer informatie via:

http://arminius.nu/entry/605/draad-verkiezing-beste-politicus-van-het-jaar

Komt allen!

Pieter Breugel Toren van Babel

 

Comments are closed.

Follow by Email
Google+
SHARE