onthulling kinderspeelplek “De Verloren Parel” in Het Park

Op 9 oktober 2015 is de nieuwe kinderspeelplaats “de Verloren Parel” naar ontwerp van Rotterdams kunstenares Madeleine Berkhemer feestelijk onthuld.

Met de ingebruikname van deze nieuwe speelplek voor een jonge groep van gebruikers is een lang gekoesterde wens in vervulling gebracht. Dankzij een financiële bijdrage van de gebiedscommissie Centrum en een Europese subsidie is in korte tijd een wonderbaarlijke plek gecreëerd die met recht een fantastische aanvulling vormt op het enige levende rijksmonument van Rotterdam centrum Het Park aan de Maas. de Vrienden van Het Park heeft actief bijgedragen aan de totstandkoming van deze bijzondere speelplaats en is trots op de fantastische wijze waarop de gemeente Rotterdam zich heeft ingespannen om een en ander mogelijk te maken. Als we in de toekomst vaker zo kunnen samenwerken breken betere tijden aan voor  Het Park aan de Maas. Voor herhaling vatbaar!

IMG_6598 IMG_6599 IMG_6677

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Follow by Email
Google+
SHARE