Is uw verzet ook zichtbaar?

De Vrienden van Het Park gunt Museum Boijmans een depot. Het Museumpark is in ons optiek daarvoor niet de geschikte locatie. Op diverse gelegenheden hebben wij via publieke flyer acties hier ruchtbaarheid aan gegeven. Is uw verzet ook zichtbaar?

Als u in de omgeving van het Museumpark woont, dan ligt binnenkort onze flyer in de brievenbus. Deelt u ons standpunt, dan nodigen wij u van harte uit om dit kenbaar te maken door de flyer duidelijk zichtbaar aan de straatzijde van uw woning aan het raam te plakken.

Het lijkt nog ver weg voordat de nieuwe gemeenteraad dit najaar een besluit moet nemen over het Museumpark als locatie voor het collectiegebouw. Bent u het met ons eens dat dit niet moet gebeuren? Wilt u dit najaar niet voor voldongen feiten worden gesteld? Aarzel dan niet. Wees er op tijd bij en laat zien waar u staat!

IMG_3454 web

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Follow by Email
Google+
SHARE