Geen collectiegebouw in het Museumpark!

De Vrienden van Het Park neemt ondubbelzinnig stelling tegen het voornemen van de Gemeente Rotterdam, Museum Boijmans van Beuningen (MBVB) en Stichting Verre Bergen om in het Museumpark een collectiegebouw te realiseren.

Zij is van mening dat dit voornemen zowel ruimtelijk als programmatisch een ontoelaatbare impact heeft op de betekenis van het Museumpark.

Om deze positie publiekelijk kenbaar te maken zal zij op korte termijn een petitie starten tegen bouw van een collectiegebouw in het Museumpark.

Ook zal zij een zienswijze indienen en bezwaar maken tijdens de bestemmingsplanprocedure voor de bouw van een collectiegebouw.

De Vrienden van Het Park zal geen mogelijkheid onbenut laten haar standpunt uit te dragen en doet een beroep op alle inwoners van Rotterdam haar daarin actief te steunen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Follow by Email
Google+
SHARE