De Raad is nu aan zet

Nu het stadsbestuur van Rotterdam vandaag op 16 april 2015 te kennen heeft gegeven onverkort vast te houden aan het initiatief om in het Museumpark een nieuw collectiegebouw voor Museum Boijmans van Beuningen te willen realiseren ligt de bal weer voor de volle 100% bij de Raad.

De Vrienden van Het Park heeft het volste vertrouwen in het gezond verstand en kritisch vermogen van onze volksvertegenwoordigers.

Wij vernemen graag hoe het kan dat nog geen week na de (met een maand vertraagde) publicatie van de bevindingen van de Rotterdamse Raad voor Kultuur en Kunst er opeens nieuwe cijfers opduiken die de overwegend kritische conclusies van deze rapportage als sneeuw voor de zon laten verdwijnen.

Graag lichten wij diverse alternatieve plannen; toe die in tegenstelling tot de locatie Museumpark, daadwerkelijk een positieve bijdrage kunnen leveren aan Rotterdam. Vergeef ons dat we het propaganda circus met zijn vele plaatjes en praatjes een beetje zat zijn en uitkijken naar een nuchtere en constructieve analyse van de vele mogelijkheden die Rotterdam biedt om op een verantwoorde wijze om te gaan met zijn waardevolle collectie.

Zet hem op Raad! Koester en benut het bijzondere mandaat dat de kiezer jullie gegeven heeft om het stadsbestuur scherp te houden.
We hebben het eerder gezegd: beter ten halve gekeerd, dan ten hele gedwaald.

calimero poster

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Follow by Email
Google+
SHARE