“De Parade moet hier blijven”

Bij de opening van de 24e versie van de Parade in Rotterdam sprak zakelijk directeur Ray van Santen zijn zorg uit over de bouwplannen voor een collectiegebouw in het Museumpark.

Of de Parade zijn 25e jubileum ook in Rotterdam komt vieren is momenteel ongewis. De onderhandelingen tussen de Parade, museum Boijmans en de gemeente Rotterdam verlopen stroef. Dat verbaast ons niets, gezien de impact die de bouwplannen van het megadepot op de beschikbare ruimte hebben.

De Vrienden van Het Park onderschrijft de eis van de Parade om ook in de toekomst onbelemmerd de voorhof en het festivalterrein te kunnen benutten volkomen. De combinatie van de lommerrijke voorhof en het open festivalterrein maakt het Museumpark bij uitstek een plek waar evenementen met veel publiek toch op een heel intieme wijze ervaren kunnen worden. Dit maakt het Museumpark tot een unieke plek midden in de stad. Een plek die we moeten koesteren en waar we als Rotterdam best trots op mogen zijn.

IMG_3746

 
beluister ook: De Parade moet hier blijven (RTV Rijnmond, 19.06.2014)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Follow by Email
Google+
SHARE